Sandra Vandewiele

Tel: 051 67 00 51
Alle kids, groot en klein, mogen plaats nemen in onze kappersstoel!

Wij zijn het kinderkapsalon bij uitstek bij u in de buurt

Sommigen zijn er dol op, voor anderen is het een hele opgave: niet alle kleintjes zijn even tuk op een bezoekje aan de kapper. Gelukkig doet kapster Sandra Vandewiele van kapsalon Hair & Beauty Sandra in Schuiferskapelle (Tielt) er elke keer alles aan om het kappersbezoek van uw kindje zo fijn en vlot mogelijk te laten verlopen. En wanneer uw kapoen zijn gloednieuwe, coole kapsel zal zien, zal hij zéker willen terugkomen!

In ons kapsalon zijn alle kids, zowel jongens als meisjes, van harte welkom! Haren wassen met lekker geurende shampoo, conditioner, versteviging... En daarna knippen en brushen: het resultaat zal er zeker mogen zijn! Ook voor feestkapsels en communiekapsels bent u bij ons aan het goede adres.

Wil mama of papa ook onder handen genomen worden?

Wil u samen met zoon- of dochterlief ook ineens uw eigen kapsel laten restylen? Dat kan, indien u een afspraak voor meerdere personen laat vastleggen. Dan hoeft u maar één keer tijd vrij te maken om met de hele familie als nieuw weer naar buiten te keren.

Voor de mama's is er zelfs een make-up studio waar wij alle dames van professionele make-up voorzien.

Twijfel niet, maar maak vandaag nog een afspraak en wij houden zeker een plaatsje voor uw zoon of dochter vrij op onze kappersstoel!

Contacteer ons!
051 67 00 51