Sandra Vandewiele

Tel: 051 67 00 51
Ook voor een perfect opgemaakt gelaat kan u terecht bij Hair & Beauty Sandra!

De ervaren visagiste die u zoekt, vindt u gegarandeerd bij ons

Straal zoals nooit ervoor dankzij de mooiste make-up creaties van Hair & Beauty Sandra in Schuiferskapelle. Sandra Vandewiele is visagiste en legt zich al jaren toe op het laten schitteren van bruidjes en alle dames die professioneel gemaquilleerd wensen te worden.

Alle vrouwen, jong of oud, die écht willen uitblinken, zijn bij ons aan het goede adres. Wij werken steeds met de gerenommeerde make-up van Artdeco. In combinatie met onze professionele technieken is een perfect resultaat dus gegarandeerd.

Wil u deze kwaliteitsvolle make-up graag zelf in huis halen? Dan kan u alle producten van Artdeco, inclusief dagcrème, bij ons aankopen. Wij staan u graag bij met het nodige advies!

Als kers op de taart kan u ook nog eens op ons rekenen voor epilatie van de wenkbrauwen, bovenlip en onderlip.

Make-up + kapsel = het perfecte plaatje!

Laat niet alleen uw make-up toebrengen, maar laat ook uw kapsel door ons onder handen nemen! Kies en mix tussen knippen, brushen en het laten opsteken van uw haar. Feestmake-up en een feestkapsel vindt u bij ons dus onder één adres en dat is een exclusiviteit in onze regio!

Twijfel niet, maar laat u bij ons in de watten leggen voor die ene speciale gelegenheid. Bel ons snel op voor het inplannen van uw persoonlijke afspraak.

Contacteer ons!
051 67 00 51